Nuffnang

Pengikut

Ahad, 25 Januari 2009

Taman Rekreasi Air Panas Sg. Klah Perak











Kalau kome semua ada masa lapang berkunjunglah taman rekreasi air panas (TRAP) Sg. Klah. Bawak anak-anak. Memang seronok mandi-manda kat sini teutamanya kat sotong beso. Ralit tak sedo rasenye. Tiba-tiba dah 3,4 jam mandi. Betul-betul holiyau. Dulu aku ingat tak best. Maklum le sg. klah ni selalu sangat aku pegi. Bila sorang kawang ajak aku pegi aku pun pegi le neman kan dia.

Ropa-ropanya best betui. Lepas mandi kat sotong berendam kat kolam ayo paneh dia. Mula-mula rasa tak boleh masuk panas. lama-lama makin sedap udah tak nak keluor pulak.

Kalau nak merebus telor pun ada tempatnya. Ini telo betui bukan telo sendiri. Memang masak telo tu. Kalau rasa tak cukup paneh ada kolam yang lebih paneh kome buleh masuk. Aku dah cube.Langsung tak buleh masuk.

Kalau nak ngurut badan pun ade disediakan teknik ayuverdha. Kalau nak urut refeksologi pun ada juga. Memang disediakan. Tempat makan tak de masalah-macam-macam ada. Kalau cuti umum macam ni memang rame yang datang.Tak percaya kome cube le...
video
Cara nak pergi, keluar tol sungkai. ambik sebelah kiri. Lepas tu follow singboard banyak singboardnya memang tak sesat. Satu lagi kereta boleh parking kat bahagian parking dalam , jangan parking kat luor. jauh nak berjalan. Ok aku nak pergi makan kenuri dulu. bye.....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...