Nuffnang

Pengikut

Khamis, 5 Mei 2011

Kini Lemang boleh di bakar di dalam rumahSemalam aku mendapat hasil pertama daripada website internet buisness yang aku kongsi bersama rakan yang merupakan seorang pakar dalam pembinaan website. Sebenarnya website ini telah lama dibangunkan untuk memasarkan produk Lemang Cooker.


Yang bestnya tu serius buyer ni sanggup datang dari Negeri Sembilan semata-mata untuk membeli produk tersebut. Macam tak percaya pulak rasanya surat jualan yang aku tulis berjaya meyakinkan dan menambat hati pelanggan. Dia terus membeli 3 unit LemangCooker sekaligus.


Produk ini sebenarnya direkacipta konsepnya oleh rakan aku dan pernah memenangi beberapa anugerah di peringkat kebangsaan. Sememangnya lemang yang dihasilkan setanding mutunya dengan yang dibakar secara tradisional. Kini lemang boleh di bakar di dalam rumah.


Website ini belum sempurna sepenuhnya namun untuk mendapatkan maklumat asas dan untuk membuat tempahan anda boleh melayari website ini...http://www.lemangcooker.com/ Kalau nak jadi pengedar ada insentif menarik untuk anda...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...